До края на промоцията остават:

Силиконов калъф / гръб / кейс за Samsung Galaxy A34 5G - черен / carbon

Цена: 44,90 лв.

Промо
Цена: 22.45 лв.

Отстъпка: -50%


Наличност: В наличност

Артикулен номер: 90924

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

....

Силиконов калъф / гръб / кейс за Samsung Galaxy A34 5G - черен / carbon

 

ОПИСАНИЕ

 

- Силиконовият кейс (гръб) за Samsung A34 в черен цвят с ефект на въглеродни влакна (carbon) е предназначен да осигури защита и стил на вашия телефон. Той е изработен от мек, гъвкав и устойчив на износване силиконов материал.

 

- Черният цвят придава елегантен и солиден външен вид на вашия Samsung Galaxy A34. Дизайнът с ефект на въглеродни влакна (carbon) добавя стил и текстура към калъфа, като придава на устройството по-модерен и изискан вид.

 

- Силиконовият калъф предоставя пълна защита на гърба и страните на вашия Samsung A34. Той предпазва устройството от ежедневни износвания, надрасквания и удари. Кейсът е лек и тънък, запазвайки оригиналната тънка форма на устройството.

 

- Калъфът има прецизни изрези за лесен достъп до всички бутони, портове и функции на A34 5G. Това ви позволява да използвате устройството без да го махате от калъфа и осигурява удобство при всекидневната употреба.

 

- Силиконовият калъф за Samsung A34 в черен цвят с ефект на въглеродни влакна предлага комбинация от защита и стил. Той е подходящ за тези, които искат да предпазят своя телефон от драскотини и удари, като същевременно запазват елегантния външен вид на устройството.

Последно разгледани продукти