До края на промоцията остават:

Удароустойчив скрийн протектор / Anti Explosion Screen Protector / за дисплей ZTE Grand X Pro

Стара цена: 22 лв.

Отстъпка: -50%

Цена: 27,99 лв.

Промо
Цена: 14 лв.

Отстъпка: -50%


Наличност: В наличност

Артикулен номер: 15595

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

....

Удароустойчив скрийн протектор / Anti Explosion Screen Protector / за дисплей ZTE Grand X Pro

 

        Филмът /скрийн протекторът/ се състои от четири слоя, като всеки от тях има различна функция. Първо, Удароабсорбиращият и Удароразрпръскващият слой представляват двойна защита от външни удари. Удароабсорбиращият слой е първата бариера, която ще поеме по-голямата част от удара, а останалата ще бъде разпръсната от Удароразрпръскващият слой.

Спецификация:

 

         - Устойчивост на разтягане.
      Лаборатория BUFF с гордост обявява, че уникалната им технология преодолява един от главните недостатъци на удароабсорбиращите протектори - тяхната еластичност - благодарение на слоя, устойчив на разтягане.
      Случвало ли ви се е скрийн протектора, който поставяте на телефона си да стане неизползваем още докато го поставяте, само защото сте го опънали и той се е разтегнал? Това няма да ви се случи повече, благодарение на технологията на Лаборатория BUFF, която прави протектора устойчив на разтягане.
         - Удароустойчивост.
      Специалните слоеве на Лаборатория BUFF предпазват устройството чрез абсорбация на удара при случайни инциденти - удари, изпускане, т.н.
         - Освобождаване на въздушните мехурчета.
      Първокласните силиконови лепила на протектора BUFF позволяват малките мехурчета, които може да останат при поставянето на протектора да се разпръснат до 24-48 часа.
         - Устойчив на надраскване.
      Технологията  Устойчивост на надраскване на Лаборатория BUFF предпазва вашият мобилен телефон от ежедневните надрасквания.
         - Нехлъзгащо се покритие.
      Протекторът  BUFF  намалява шанса да изпуснете телефона от ръцете си, благодарение на противохлъзгащото си покритие.
        - Бързо и лесно поставяне.
      Слоят силиконово лепило, което позволява повторно поставяне на протектора и премахване на малките въздушни мехурчета е създаден специално за удобство на потребителя. Слоят позволява повторно залепяне на протектора и има функция да се самопочиства от малки въздушни мехурчета, останали при поставянето.